Automatisk kistenedsænkning

Som forsøg vil vi tilbyde automatisk kistenedsænkning apperat til kommende begravelser, for at se om det er noget man vil bruge fremover. Selve kistenedsænkningsapparatet kender vi fra bla. USA og England, hvor disse er blevet brugt i mange år. Fordelen er, at familien ikke selv behøver at sænke kisten i graven. Det kan være en svær prøvelse at skulle blancere på gangstativet og sænke kisten i graven med tov, men igen, det har man altid gjort i Danmark. I første omgang er det et forsøg og så må vi se om det er noget.

Vi har i øjeblikket lidt tekniske problemer med E-boks.

Så vi har fået sendt faktura ud for 2019 og 2020 ved en fejl.

Så hvis din faktura er fra 2019 og 2020 skal i bare se bort fra dem.

Vi besvarer jeres mails og opkald så hurtigt vi kan.

Vi beklager meget.